Djuren på Gottby Mansions blogg!

Detta är Notos, Ghosts och Urracos blogg!

Ö-kul

Det är kul här på ön, en massa nytt att upptäcka! Tråkigt bara att inte få vara i sängen nåt.... Men det regnar iaf inte nu mer!

Båtåkning

Är ingen höjdare. Men det är värre att bli kvar ensam.... Så jag hoppade till sist i båten och tog mig igenom fasansturen. Vi kom iaf fram till paradisön och oj vilken lycka att vi klarade oss och sen att vi kom till ett så bra ställe!
Bi bor i en ny stuga med den doftar bekant så jag gjorde mig hemma direkt.
Nu är jag trött!!!

http://cdn1.cdnme.se/512176/6-3/pic_51f799059606ee416c3d75ab.jpg" class="image">

http://cdn1.cdnme.se/512176/6-3/pic_51f799229606ee40f0420ba7.jpg" class="image">

http://cdn1.cdnme.se/512176/6-3/pic_51f7996eddf2b32a2c991639.jpg" class="image">

Ny runda

Idag gick matte och jag ny promenadrunda, roligt!

Så skönt att vara hemma!

Finns det nåt härligare än att träffa sin överlyckliga hund efter att man varit borta två veckor? Kan man säga nej till att sova sked med honom då? Näääää!

Och hur härligt är det inte med en spinnande ursöt kisse på bröstet? Han är ju bara såå kramgo och även om han bondat med husse när jag var borta tror jag bestämt att han är glad att ha mig tillbaka :)

Niinisen kom fortf ihåg mig och var väldigt lydig, kom när jag ropade och så. Stretade inte emot tvångsgoset heller :)

Lycklig matte!!!

Danmarks sjuka lagar

Skriv på mot de galna lagarna i Danmark som föbjuder raser och som gjort att en massa oskyldiga hundar avlivats!
 
http://www.occupyforanimals.org/denmark---13-dog-breeds-are-now-banned-400000-dogs-are-in-eminent-danger-of-being-euthanized.html 
 
Tänk om Notos skulle måsta avlivas bara för att han är Cane Corso... Usch så hemskt. Grinar av bara tanken!!!
 
Det känns som ras-ism. Att döma någon efter ras och utseende istället för vad den gjort. Och även om hunden gjort något så är det ju ändå människornas fel och hunden borde få rehabilitering och nya ägare. I de allra allra flesta fallen hjälper det! 1 fall av 10 kanske behöver avlivas. Om man kan göra sådär mot oskyldiga djur, hur behandlar man människor snart där? Var är hjärtat hos personerna som jobbat igenom denna lagstiftning och blundar för fakta!? Usch jag blir så illa till mods, bojkottar hela Danmark!

Slagsmål

Nu har kaninen och katten tagit ihop 3 gånger. De blir som en boll som rullar omkring på golvet och fräser. Ingen har skadat sig men vi måste nog hålla dem ifrån varann lite mer... Fattar inte hur 1 kg kanin tänker när han attackerar vår tjockis till katt... Kanske har ger upp snart, känns dock inte riktigt som något han gör........

Sötast?

Om jag är sötast av alla, hur kommer det sig då att jag inte får vara på köksbordet?

Mattes favorit

Jag tror jag är mattes favorit just nu. Jag kissar inte inne överallt. Jag jagar inte katten. Jag försöker inte sno mattes mat. Jag klättrar inte i blommorna. Jag är lugn och snäll :)

Och de ska bli väldigt skönt att komma till jobbet igen och ta det lite easy.

Wtf?

Vad gör katten? Bäst att flytta på mig lite...