Djuren på Gottby Mansions blogg!

Detta är Notos, Ghosts och Urracos blogg!

Post kloklipp

På en fällande niinis

Riktig kattägare

Antar jag officiellt och på riktigt är kattägare nu.... (Ja det är en sork som ligger där på golvet...)

Hälsningsritual

Varje morgon när dom stiger upp och när dom kommer hem från promenad eller jobb så gömmer jag vid en knut och sen hoppar jag fram och kramar farbror Notos huvud! Cute va? Notos hälsar för det mesta tillbaka men inte på morgnarna... Han verkar som trött eller nåt... Fattar inte hur man kan va trött när man just sovit en hel natt jag... Speeedooooo!!!!

Duktig matte

Jag anmälde oss till några öppna träningar och en teorikurs nyss....

Dåligt samvete

Igår gick Notos och jag ut och gick, förstås, och mötte ett gäng som gjorde spårprov. Och direkt började mitt dåliga samvete gnaga... Notos borde också få gå spårprov... Eller iaf spår... Och han borde få en massa annat med... I fredags var en uppfödare hit och träffade Notos (vi hoppas ta valp av dom senare i vinter) och han berättade om hur vältränade deras hundar var... Vi ligger i lä milt sagt.

Men va fan, jag gör vad jag kan! Jag har annat i livet med liksom. Och jag vägrar känna mig som en dålig matte. Jag är ut med honom varje dag och stretchar honom efteråt, har med honom på jobbet, tar han till veterinären för minsta småsak, jag duschar honom och sköter hans öron och vi har börjat konditionsträna - imorse sprang vi 10min av promenaden. Och ibland masserar jag honom med.
Han kunde nog ha det värre.

Bråk

Imorse rök kaninen och katten ihop igen. S-an va ettrig han där niinisen är alltså. Det har ju varit så lugnt ett tag.... Ska vi faktiskt måsta hålla dom isär? Han gillar ju Notos, kan han inte bara börja gilla kissen med? Men Notos retas ju förstås inte med honom :P Får fundera lite på hur vi ska göra, det blir så besvärligt att hålla dom skilt när de får mat i samma rum och så... 
 
Och Notos "flög på" lille Roy här på jobbet idag... Men Notos är en sån pacifist så det löser sig nog bara dom får träffas lite mer ordnat.

Just nu

Dom här två är iaf goda vänner :)

Just nu

Goshi äter av min mat igen. Han är riktig mobbade handär Goshi.

Från skönt slapp till löpning

Tyckte vi hade det bra ute på ön. Bara låg i solen och hade det skönt med matte. Men vi for hem... Och vad gör inte matte söndag morgon? Jo drar ut mig och cykla. Suck. Kan vi åka tillbaka? Jag saknar min nya kompis Tyson också...