Djuren på Gottby Mansions blogg!

Detta är Notos, Ghosts och Urracos blogg!

Ofrivilligt dopp

Haha! Goshi badade just i min vattenskål!

Ååhhhh

Vad jag saknar mina håriga små monster!!!! Ska krama ihjäl dom imorgon när jag kommer hem!!!

//matte på konferens

Lek och skoj

Idag tränade jag och matte en stund! Det var ganska roligt :) vart bara less lite grann nån gång. Vi gick lite fot, letade godis (ost och skinka!), lekte med råttan, och så fick jag söka efter giraffen. Det va skoj!
Sen sku det stretchas och knådas en massa... Visst är det skönt men man blir lite orolig - vet faktiskt matte vad hon håller på med?
Hoppas vi tränar lite snart igen :) men inte löpning... Matte drog med mig ut på löptur igår... Usch va jobbigt det var. Var ju så trött efter att ha lekt med Jason hela kvällen innan. Fattar inte varifrån den killen får all energi jag... Men han är trevlig... Gay-Bert som vi kallade honom haha!

Försök

Jag kanske inte är allergisk men jag är ändå överkänslig så att ha katten i sängen är inte kanske det bästa. Fr o m nu är planen att han ska sova i soffan el liknande och sovrummet ska bli en kattfri zon. Mitt hjärta bara totalt brister!!! Och han har inte ens pipit än... Detta kommer gå åt fanders!

Jag mår fint

Jag mår fint, jag mår bra, jag är nog tuffare än somliga tror!

Nä ärligt trodde jag jag sku dö så ont gjorde det och jag har varit helt groggy hela dan men nu börjar det kännas bättre. Har ätit och druckit och känner mig helt klart bättre.

Come an katten nu svänger vi snart igen!

Tru dat!

 

Akut besök hos veterinären

Dagen började med ett akutbesök hos veterinären. Goshi föll när han försökte hoppa efter katten och blev liggande på sidan och verkade ha väldigt ont. Veterinären sa att han nog troligen repar sig, kan vara en hjärnskakning. Är på jobb nu men får åka hem och äta och titta till honom och även kanske åka hem tidigare. Fy fan va orolig jag varit... Jobbigt med en kanin också för om det skulle vara något värre så skulle de troligen inte operera eller sådär... utan ja ni vet... så jag hoppas verkligen han ska repa sig fort nu.
 
Mitt lilla hjärtegryn!
Taggar: veterinären;

Sopborsten

Fråga: vad tycker du om sopborsten. Gissa vem som svarat vad!

A. Rolig att smyga på och fånga!
B. Läskig, kan trilla över en när som helst.
C. Jag brukar säga att ont ska med ont fördrivas och jag gör mitt bästa med denna tingest från hell.

Såhär lätt är det att ta gruppfoto

 

Pest eller kolera

Igår sa matte vi skulle springa idag. Istället vart det promenad i regnet. Knappast jippi för något av alternativen.

Men det braiga med regn är att man blir torkad efteråt och det är få saker som är så sköna som det!!!

Liten up-date

Imorse vart Matte hemskt stolt över mig, det var ett par lustiga rådjur som sprang lite hur som helst över vägen och åkrarna men jag bara tittade. (Orka skena efter dom liksom...)
 
MEN fick jag någon belöning för det? När vi kom in så fick katten nå helt ljuvligt doftande att äta medans jag fick mina torra briketter. Va e d för stil liksom...
 
Fö har jag varken blivit tvingad att springa eller leka med någon giraff den här veckan ännu, peppar peppar... Matte verkar ha varit väldigt trött...  Med lite tur är hon trött resten av veckan med! :D

Du får nog plats matte

Nu passar det att sova...

Underbart att bli väckt vanlig tid på sin sovmorgon.

Träningsprogram?

Matte säger att jag ska komma i form nu och har gjort ett träningsprogram åt mig. Istället för en skön promenad imorse joggade vi... Det var inte så farligt jobbigt, men ärligt matte - så ont i ryggen har jag inte! Det är ju nästan borta!

Svartsjukan

Svartsjuka kommer i många former. Vissa springer och gnuggar sig mot mattes fötter och pinkar i andras lådor för att markera upp sitt ställe.
Andra använder mer subtila uttryck........

Busungen växer

Jag växer så det knakar och lär mig nya saker hela tiden. Idag tog jag mig upp på köksbordet på egen hand. Det börjar funka med kaninen också tror jag. I fredags var jag ut på trappan en stund, spännande med så högt i tak och fåglarna och vinden... Hoppas jag får gå ut igen snart!