Djuren på Gottby Mansions blogg!

Detta är Notos, Ghosts och Urracos blogg!

Livet är eländigt

Måste ut och gå på mornarna och det är varmt och jobbigt och matte vägrar ta de kortare vägarna jag föreslår.
Sen måste jag snusa på en jäkla giraff.
Och katten får mycket godare mat än mig. Och idag fick han tom godis som luktade ljuvligt av rutten fisk. Då kunde jag inte hålla mig från att gråta lite.
Och ont i ryggen har jag med... Matte säger att kiropraktorn inte hade tid med mig.  Så mycket var man värd bara. Pah.
Bättre var det förr.
 
/Knarrig surgubbe

Överaktiv och underaktiv

Såhär är läget hos oss nu:
 
Kaninen jagar febrilt katten och gräver i hans lådor så sanden bara yr.
 
Katten har bara två lägen, fullt ös och medvetslös. Typ. Och så är han ju FRUKTANSVÄRT envis. Har jag lyft bort han från whatever place han tänkt trasha just då t ex blomkrukan så måste han dit MINST 5 gånger till. Men imorse lade han sig faktiskt och sov I SIN SÄNG efter att jag bara lyft ner han två gånger ur sängen efter att han huggit mig i tårna. Kanske att det går framåt? Blir nog bra bara vi vågar låta han va ute på dagarna också så får han mer stimulans.
 
Och Notos är såå seeeeeg... Höll på och ge upp igår när jag försökte träna "hämta" med honom. Men imorse var det lite roligare igen. Måste verkligen försöka få till ett ordentligt träningspass per vecka!! Det är ju roligt också, förstår inte varför det är så svårt att få till!
 
Lovar bjuda på en gruppbild så fort jag lyckas ta någon!

Leka?

Idag har jag bjudit in Ghost till lek flera gånger, han är ju faktiskt ganska festlig :) men matte tyckte det inte var en så bra idé... Hon sa nåt om att 50 kg hund och liten kattunge inte riktigt skulle funka så bra.... Jag vet inte riktigt va hon menar. Jag vill ju bara leka! Ghost verkar mest bara fräsa åt tanken ännu... Jag ska nog visa han att jag minsann å kan va kul!

Hopp!

Idag har jag börjat utforska huset mer vertikalt! Upp och ner på saker! Det är Goshi som lite tvingar mig till det...måste ju hitta ställen att ta skydd på när han kommer jagandes! Det är rätt roligt att leka tafatt :) Enda som är jobbigt är när jag krockar med Notos......

Goshis loggbok 22.5.2013

Idag på morgonen var katten inte framme så jag utnyttjade tiden för att stärka min allians med matte. Gooooos!

Goshis loggbok 21.5.2013

Det är bekräftat. Vi har en envis inkräktare i huset. Jag har en ny mission i livet. Honorna har inte nappat men jag kan göra livet eländigt för kattskrället iallafall. Typiskt att han ska va så snabb och ha så bra fäste på golvet bara... Men från och med igår får ni kalla mig: Goshi the Cathunter.

Ghost & leksaken

Ny lek!

Har kommit på en ny lek. Den går såhär: man försöker ta sig in under mattes täcke och klia henne! Jätteskoj! Testa!

Lite pix på söta mig

Och nåt på dom andra också. Alla är från soffan.

Har inte riktigt blivit ett med gänget än men det kanske kommer... Goshi är ganska rolig att leka med, jag hoppar framför honom och sen försöker han ta mig och då springer jag undan! Och Notos svans är rätt rolig med, men annars gör man nog bäst i att hålla sig en bit från honom.
En annan rolig lek är på kvällarna. Matte stoppar mig i "min säng" och sen hoppar jag upp i hennes och sådär håller vi på jättelänge, det är kul! Fast om jag vill ligga i matte och husses säng på riktigt då måste jag smyga runt sängen till husses sida och gå upp där. Han sover som en sten!

Oj oj oj

Vilket liv det är här hemma nu... Och matte har skickat ut mig i tvättstugan några gånger när jag försökt ingripa i allt tjafs. Jobbigt är det. Men har iaf tiggt till mig lite gostid och sofftid.

Anarki

Jamen nu, nu klättrar katten i gardinerna och matte gör inget! Ska jag måsta styra upp detta?

Ghost & squirrel under byrån

Ghost & socks

Hej alla!

Jag har haft så fullt upp så inte har jag hunnit skriva nåt än heller... Först var jag iofs mest bara jätterädd. Men nu är det skoj! Full fart! Har fått en ny matte och husse. Matte är jättebra att gosa med, kurr-motorn gå igång av sig själv, och husse har roliga händer att fånga!
Den stora vovven verkar ganska snäll nog men han är stoooor och har stooor mun och så låter han jättehögt.
Idag träffade jag två andra typer också, en sopborste och en sorts kanin. Båda var jättespännande!
Imorse väckte jag matte genom att bita henne i tårna också, haha!
Och massa leksaker finns det här! och huset är jättestort och spännande!
 
Och så lite pix! Fast matte säger det är svårt att fånga en sån snabbis som mig på bild...
 
 
 

Det är lugnt

Okej vi verkar ha en katt i huset men mig gör det inget för han bara ligger under byrån. Gillade inte när han fräste men håller han sig där och inte tar soffplats kan jag nog lära mig leva med detta. Matte tycker jag är duktig också så det är en bonus :) fö verkar det vara en rätt snygg katt, såg grå ut. Som mig! :) matte har onekligen god smak! Men vad tänkte hon med när hon tog Goshi? Han är inte grå och han håller sig verkligen inte ifrån soffan!!

Nåt är på gång....

Idag är jag med Tant-M och Maxy. De tog med min säng också... och matte for iväg med goshis bur som hon satt en kudd-grej i.... hmm... Nåt är på gång.... Är allt detta kisse-prat verkligen på riktigt??

Imorgon kommer han!

Världens sötaste kissemiss blir min imorgon!!! Såå spännande! Hur ska jag klara av att inte krama ihjäl han?? Och hur ska jag klara av att inte ha han i sängen?? Och hur ska det gå med Goshi och Notos?? Spännande! Åh han är ju såå fiiiiin!!!!!

//Matte

Söndagschill

Matte borta

I fredags lämnade matte mig hemma på förmiddagen. Och sen kommer hon hem på lunchen och förväntar sig att jag ska vilja leka! PAH!
Sen lämnade hon mig ensam IGEN. Men sen när hon kom hem hade jag saknat henne så mycket så jag orkade inte vara arg mer.
Sen åkte hon bort! Ett helt dygn va hon borta. Sen när hon kom hem så fick jag sova sked med henne flera timmar som tröst.
Hur ska man hindra henne från att vara borta? Några tips?

Köttbulle!

Det var en seg morgon idag. Inte så kul att gå ut och gå, inte så kul att leta godis. Men sen fick jag en köttbulle! Bara av att puffa lite på giraffis! HAHA nu är ni bra avis va!
 
Sen när vi kom in sku matte dra och lyfta mig i benen igen...Börjar vänja mig lite... det är t o m lite skönt ibland.
 
 
Nu ligger jag på kontoret, rätt lugnt idag. Bara han nya killen att varna matte för. Laters!

Goshis loggbok 8.5.2013: ett eventuellt nederlag.

Imorse när jag hängde på min köksmatta började ena foten mucka med mig! Så jag pissade på hen! Och så mucka den ännu mer så pissade jag på den igen! Sen fick jag åka lite kana och blev utestängd från buren under städningen. Både kiss och kulor vart bortstädade från mattan under något mutter om stympningar.... så det var ju bara att försöka försonas med fötterna, heeeerrekyy va jag höll på och jåla mig. Jag tror det lyckades för jag fick en bit banan. Men jag tappade nog lite herrevälde över köksmattan... Fötterna var större och starkare liksom. Antar det är klokt att inse sina begränsningar... och ge det hela ett nytt försök vid senare tillfälle, hehe ;)
 
Ps. tacka vet jag mattan i gästrummet, där är jag enväldig iaf. Ds.

Fatta

att jag hellre stannat kvar i soffan idag än och måsta jobba. Men vad skulle matte göra utan mig på kontoret, så man stiger ju upp ändå.
 

Goshis loggbok 7.5.2013

Ack dessa vardagar. Måste sitta i buren flera timmar. Och så varje morgon ska buren städas. Och det görs ju alltid dåligt, försöker vara där och övervaka det hela men det hjälper liksom inte. Och se vad som hände idag!
 
Syns jag inte? Jag var ju där! Man måste väl ändå inte hälla spånet på mig! Hehe, hoppade ur buren och skadade av mig spånet där! Jäkla städning alltså.

Giraffer och dynga

Jessus, 20 besökare igår! Kul!
 
Tänkte bara berätta att jag minsann kom ihåg att om man nosade på den där giraffen så fick man leta godis. Fast jag tycker nog det är en ganska konstig sak att få godis för... Nåväl, det är inte mitt problem.
 
Ett problem jag har just nu däremot är att matte inte låter mig käka av all ljuvlig dynga på vägarna! När hon äntligen kopplade loss mig imorse och jag gick loss på godsakerna -då tappade jag bort henne! Fatta paniken. Som tur va hörde jag henne ropa och hittade henne sen, men oj.
 
Ja nu är jag på jobb, gtg.
 
Taggar: dynga, giraffen, godis;

Sååå trötta

Matte och jag slängde oss direkt på soffan när vi kom hem från kursen. Det tar på att tänka och fatta va matte menar, leta godisar och vakta hela stora flocken osv... Säger bara gäsp och gonatt!

Att duscha

Det är typ såhär kul

Motivation och roligheter

Jag ville ju skriva första inlägget... men jag antar störst går först.
 
Matte drog med mig på kurs igår och har nu fått för sig att vi måste dokumentera våra framsteg som ett steg i att bibehålla vår motivation. Jag har inte problem med motivationen men matte verkar ha det... Hon säger att eftersom jag inte tycker saker är kul så tröttnar hon också lite...nåväl. Vad som är kul är ju relativt. Jag tror inte jag skulle ha några motivationsproblem om vi t ex kunde ha ett svankadaver och färsk hästskit som belöning... Men äckliga bollar och torra godisar... njää...
I vilket fall tanken är ju fin, vi ska ha mer roligt tillsammans och så på nåt sätt så ska jag bli lydigare av det. Mer motiverad.  Hon har pratat nåt om apportering med husse... jag hatar apporten. Hoppas inte den ska inblandas i det här på nåt sätt...
 
Kursen igår var dock trevlig. Wilmas hundskola är trevlig. Tanja himlar inte med ögonen och tvingar en att ha äckliga apporter i munnen. Hon verkar fatta vem jag är också, ingen jävla arbetsmaskin det här inte. Och så har hon en superrolig ask med köttbullar i. Vi som bara vill ha kul och fungera bra ihop och inte tävla en massa passar bra in där.
 
Ja så här ska jag försöka skriva varje dag då och berätta hur det går!
 
Ps... jag hoppas dessa kattrykten bara är bull, katter är ju läskiga när dom fräser sådär och så är det ju redan väldigt trångt i soffan... Kanske katten kan ta den andra soffan... ligga där själv och skämmas över att komma och ta min matte och husse från mig.... Ds.
Taggar: apportering, belöning, motivation;

Goshis loggbok 5.4.2013

Har befäst min position över västra matthörnet. Matte var snabbt där och sopade bort mina kulor men jag redde upp det hela med lite pink.
 
Börjar bli sexuellt frustrerad. Var är alla honor? Det är ljusare ute och jag har anskaffat mig hela detta territorium, det borde ju rimligtvis locka horder av honor hit. Jag är ju en sexy beast liksom.
Har försökt uppvakta ett par söta sockbeklädda fossingar men de verkar inte intresserade.
 
Idag fick jag pedikyr. Husse är dock ett jäkla klantskåp och klippte lite långt på ena baktassen. Man kan säga att jag ådragit mig krigsskador. Borde inte det öka min sexappeal?
 
Någon som kan svara på varför jag plötsligt är törstigare och saltsugen än normalt? Jag förstår det inte riktigt.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.