Djuren på Gottby Mansions blogg!

Detta är Notos, Ghosts och Urracos blogg!

Livet i Sund

Nu har matte och hundarna börjat jobba igen så det är lite ensamt här hemma på dagarna, men som tur är finns det en massa katter i kvarteret att hänga med. Vi brukar ligga i gräset och konversera. 

Sen när alla kommer hem brukar jag följa med på promenad. Jag sku vilja ha en t-shirt som det står "I run with dogs, big dogs" på - hur ballt sku inte det va? Idag såg vi skithäftiga ut när vi gick tre i bredd på vägen till postlådan. Dom andra katterna är nog lite avis på mina bodyguards som dom själva är rädda för. Befogat visserligen... Ibland leker Urraco lite hårdhänt faktiskt... 

En bild ska ni väl få också, här hjälper jag matte diska. Vet inte varför hon vart sur, det var ju vidbränt - hon behövde all hjälp hon kunde få! 


Rehab-grejjer

Matte har prövat konstiga saker på mig idag med äckligt ljud... En ortos eller nåt kallades den ena. Och när vi var ut och gick satte hon på mig nå grejjer runt bakbenen. Vart faktiskt ganska sur och ville inte gå vidare men så hade ju matte köttbullar så jag vart rätt snabbt på bättre humör. Köttbullar verkar nästan magiska på brorsan... När matte har det med sig är han som en helt annan hund... Tror nog det ska bli hund av han med... Även om matte inte gillar när jag lär han skälla ut främlingar...

Haha igår tuggade han sönder två spel! Det skulle jag aldrig våga göra! Matte vart inte så glad..... 


För stor verkade den


Sjöbuse

Nu när Notos skrev såsom jag på att jag glömt å berätta om när matte och husse drog med mig på vattnet förra veckan! Det var en jätteläskig maskin som lät massor somkte på vattnet. Jag ville verkligen inte gå på den och det var jätteläskigt att åka den! Men sen när vi kom fram var det kul! :) 

Här är lite bilder

Notos på trappen


Jag och husse


Jag busar i gräset med en pinne


Den här va snygg va!? Behöver muskla till mig lite bara ;)


Notos gillar verkligen att sola! 


En sån här hemsk mojäng ska man ha på sig när man åker 


Närmare kanten än sådär ville jag verkligen inte gå, men till sist lyfte husse i mig... Hmpf

Bästa sovstället



Lina

Jag får inte va lös på gården... Fattar inte varför ni får fråga matte... Men visst klär jag i lina...? 

Just nu

Rockar jag mitt nya halsband och ryggraden jag hittade imorse!