Djuren på Gottby Mansions blogg!

Detta är Notos, Ghosts och Urracos blogg!

Hur gör äldre hundar mot yngre spolingar?

1. Blir stel och gör sig stor - hjälper inte det...
2. Morrar - hjälper inte det...
3. Tar i med hårdhandskarna (vräker ner den lilla och morrar tills den  lugnat sig)

Tror jag kan bli mer som en äldre hund vad gäller Urraco... Han hälsar ohyfsat, knuffas, snor saker... Inte okej. Men han verkar inte veta det, så det är hög tid att lära han! Det har blivit bättre, han förstår när jag menar allvar numera iaf. Men vägen är lång ännu med min söta odåga! 



Vill inte sova på äckliga ställen!!!

Så idag har vi varit till Arninge och plågat mig. Det var super äckligt, folk som gjorde så det gjorde ont och sen droga dom mig! 3 sprutor fick jag men fan heller att jag sku somna där! Veterinären sa att han aldrig varit med om maken till envis hund - det är jag det! *stolt*! Dom tog bilder på mina knän till sist iallafall. Mitt dåliga knä var - håll i er - dåligt! Fullt mer artros eller vad det hette. Det sku inte löna sig att operera mig -pjuh! Och matte sparar pengar också. Men många av dom pengarna ska gå till mediciner och sånt åt mig. Hon har kollat på nåt knästöd åt mig och pratat med en djursjukgymnast. Det låter ändå bra att jag ska bli bättre även om det var synd att det hade blivit så dåligt så fort... Vi trodde nog inte att artros kunde komma så fort. Men det är bara att blicka framåt nu! Jag orkar inte berätta mer nu är supertrött... Tror dom där sprutorna tar ut sin rätt nu iallafall... Under resan vågade jag inte riktigt heller sova fastän benen inte riktigt bar mig. Matte fixade iaf en hytt, där var det bra att sova. Och nu då, hemma på mattan med Bruce i örona. 

Här är en bild på mitt punkterade knä, doktorn gav mig nån superäcklig spruta där när matte var borta! Men hon är förlåten. 


Världens bästa snuttefilt



Sörja

Såhär kan man göra om man har tråkigt :) man sätter lucern-biten i vattenskålen och så får man en rolig sörja! 

Badaaa! Busaaa!





Pre-OP

Sitter och väntar på att komma in till veterinären, Notos ska avmaskas för att åka till Sverige. Vi har fått tid till undersökning och operation nästa vecka i Arninge. Äntligen. Det gick fort att få tid bara man själv har tid och pengar som tur är. 

Sovplatser

Killarna testar nya mattan och Ghost använder högtalaren som kudde... Lite kul när vi lyssnar på Daddy Cool ganska högt....... :)